Har tillverkat ett roligt hus

Ett lusthus med trädäck och en nedsänkt badtunna. Badtunnan värms upp med en separat vedkamin. Lusthuset eller uterummet är speciellt då det har fyra stycken parfönsterdörrar åt varsitt vädersträck. På det viset kan man reglera inneklimatet så att det alltid är lagom varmt. Tillverkar gärna fler på beställning. Det kan vara ett helt komplett lusthus med trädäck, badtunna och montering eller som separata delar för självmontage alternativt med hjälp av er lokala byggfirma.

Lusthus

Lusthus med trädäck och en vedeldad badtunna

Badtunna

Badtunna i plast med en separat vedkamin

Tillverkar snickerier efter dina önskemål. Snickerier i massivträ som dörrar, fönster, lister och foder. Fanérade träprodukter och inredningar till kök, badrum, kontor och affär samt övriga trädetaljer.

Taggar: , , , , ,
Publicerad i Nytt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>