Beställning från Domkyrkan

Har fått ett stort snickeriuppdrag till Domkyrkan i Härnösand. Den stora beställningen består av nio stycken delprojekt och dessa är huvudaltare, altare i södra kapellet, credensbord, ambo, mixerbord, fyra stycken knäfall, förvaringskåp, credenshylla och tre stycken väggpaneler med klädkrokar. Materialet kommer att vara massiv ek, ekfanérad lamell och MDF lackerad med linoljefärg. Ska vara klart den 6 november 2011.

Ekplank till domkyrkan

Ekplank till domkyrkan

Samarbete med andra

Elever från Ådalsskolans Trätekniska gymnasie- och komvuxutbildning kommer att arbeta med delar av detta projekt. Sammarbete sker även med arkitekt Birgitta Larsson och möbelsnickare Berth Olsson. Bilderna visar när ekplankor från Nordiska Fanérfabriken kapas upp för vidareförädling i snickeriverkstaden i Aspnäs.

Ek på vagn

Ek på vagn

Tillverkar snickerier efter dina önskemål. Snickerier i massivträ som dörrar, fönster, lister och foder. Fanérade träprodukter och inredningar till kök, badrum, kontor och affär samt övriga trädetaljer.

Taggar: , , , , , , , , , , , , , , ,
Publicerad i Nytt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>